Σπίτι καθαρό το καλοκαίρι

Στο εσωτερικό του σπιτιού ξεκινήστε με το φαρμακείο. Πετάξτε οποιαδήποτε φάρμακα ή καλλυντικά έχουν λήξει. Αφού το ντουλαπάκι του φαρ...


Στο εσωτερικό του σπιτιού ξεκινήστε με το φαρμακείο. Πετάξτε οποιαδήποτε φάρμακα ή καλλυντικά έχουν λήξει. Αφού το ντουλαπάκι του φαρμακείου σας έχει καθαριστεί, βεβαιωθείτε ότι είναι εφοδιασμένο με τα όλα τα καλοκαιρινά γιατροσόφια, αντηλιακό, αλοιφή για τσιμπήματα, εντομοαπωθητικό, χάπια αλλεργίας και παρόμοια.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πολλές εταιρείες συντήρησης σπιτιών έχουν χαμηλό φόρτο εργασίας και κάνουν προσφορές. 



Έτσι μπορείτε να θελήσετε να επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές τους για κάποια μερεμέτια, βελτιώσεις ή τον καθαρισμό χαλιών. Μπορείτε να ελέγξετε και να συντηρήσετε από τώρα, τα θερμαντικά σώματα, το τζάκι, τον καυστήρα, ακόμα και την ηλεκτρική κουζίνα πριν τα χρειαστείτε.
Ελέγξτε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα στο σπίτι σας. Επειδή καλοκαίρι σημαίνει ανοιχτά παράθυρα και πόρτες, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Καθαρίστε τις ράγες από τις συρόμενες μπαλκονόπορτες και ψεκάστε τις με ειδικό αντισκωριακό λιπαντικό σπρέι για να βγουν όλες οι συσσωρευμένες βρωμιές. Μπορείτε να ξύσετε τις επίμονες γλίτσες και βρωμιές με ένα κατσαβίδι.
Αν εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας υποφέρει από αλλεργίες, κρατήστε τα παράθυρα κλειστά και τον κλιματισμό ανοικτό. Ένα δροσερό σπίτι κρατά χαμηλή υγρασία, η οποία με τη σειρά της επιβραδύνει την ανάπτυξη της μούχλας και μυκήτων. Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε τα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα είναι να σκουπίσετε και να ξεσκονίσετε καλά τους αεραγωγούς και τις συσκευές παροχής αέρα γύρω από το σπίτι.
Εάν πηγαίνετε μακριά για διακοπές το καλοκαίρι, κάντε μια λίστα έκτακτης ανάγκης και βάλτε την δίπλα στο τηλέφωνο για όποιον μείνει πίσω στο σπίτι.  Η λίστα πρέπει να περιλαμβάνει τους τηλεφωνικούς αριθμούς της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, του Κέντρου Δηλητηριάσεων, του οικογενειακού γιατρού και του κτηνιάτρου. Επίσης, να περιλαμβάνει αριθμούς επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, τόσο από την περιοχή του σπιτιού σας, όσο και από το μέρος όπου θα είστε σε διακοπές.
Καλοκαίρι σημαίνει να είσαι έξω. Γι 'αυτό μην ξεχνάτε τους εξωτερικούς χώρους. Καθαρίστε τα μπαλκόνια και την αυλή σας. Καθαρίστε το γκριλ και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό υγραέριο ή κάρβουνα για αυτοσχέδιες ψησταριές. Ξεσκονίστε τα έπιπλα του κήπου σας, και τον πάγκο της εξωτερικής κουζίνας -αν έχετε-  για να περιορίσετε τη σκόνη γύρης που μαζεύεται. Ξεπλύνετε με το λάστιχο και απολυμάνετε τους κάδους των σκουπιδιών της αυλής σας. Αν έχετε παιδιά, ξεπλύνετε με το λάστιχο όλα τα παιχνίδια της αυλής και του κήπου, τακτοποιήστε τα και ελέγξτε αν είναι ασφαλή.
Κάντε μια βόλτα γύρω από το σπίτι και τον κήπο, παρατηρώντας για τυχόν προσβολές παρασιτικών εντόμων, ή φωλιές από μέλισσες, σφήκες ή μυρμήγκια. Ο εντοπισμός ενός προβλήματος νωρίς θα σας γλυτώσει από χρήματα και πονοκεφάλους. Ελέγξτε επίσης τις υδρορροές, για οποιαδήποτε κατάλοιπα και βρωμιές.
πηγή:noikokyra.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Σπίτι καθαρό το καλοκαίρι
Σπίτι καθαρό το καλοκαίρι
http://1.bp.blogspot.com/-SUgxo7ch_Q4/U8v6O6DR9uI/AAAAAAAAV84/giU-6T17FLw/s1600/summer_washing_1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-SUgxo7ch_Q4/U8v6O6DR9uI/AAAAAAAAV84/giU-6T17FLw/s72-c/summer_washing_1.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_3818.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/07/blog-post_3818.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy