Ποτίστε τα φυτά σας με καφέ!-KHΠΟΣ

  Την επόμενη φορά που θα πιείτε καφεδάκι στο σπίτι, αφήστε λίγο και για τα φυτά σας! Ο καφές περιέχει αρκετά θρεπτικά συστα...

 




Την επόμενη φορά που θα πιείτε καφεδάκι στο σπίτι, αφήστε λίγο και για τα φυτά σας!
Ο καφές περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του καλίου, του ασβεστίου, του αζώτου, φωσφόρου και άλλων ορυκτών,  που κάποια από τα φυτά σας, ειδικά αυτά του εσωτερικού χώρου θα αγαπήσουν.





Έλεγχος της συμβατότητας του καφέ για τα φυτά σας
Έρευνα για να δούμε αν το φυτό αγαπά το οξύ. Αναζητήστε το είδος της εγκατάστασης που έχετε για να δείτε αν χωνεύει σωστά τα όξινα προϊόντα. Πολλά βότανα και φυτά εσωτερικού χώρου είναι κατάλληλα για καφέ, όπως:
Τριαντάφυλλα, 
Ορτανσίες
Αφρικανικές βιολέτες
Χρησιμοποιήστε το κατακάθι του καφέ σε άλλα φυτά
Μπορείτε να συνδυάσετε το κατακάθι του καφέ με χώμα ή λίπασμα. Τα προϊόντα αυτά μπορούν στη συνέχεια να δοθούν σε φυτά, όπως τα ακόλουθα, για την τόνωση της ανάπτυξης τους:
Γαρδένιες
Αζαλέες
Ιβίσκος
Μείγμα καφέ για φυτά
Αραιώστε τον καφέ. Συνδυάστε περίπου 1 φλιτζάνι (240 ml) καφέ με 1 1/2 φλιτζάνια (350 ml) νερού.
Η ποσότητα του νερού μπορεί να είναι περισσότερη ή λιγότερη, ανάλογα με το πόσο ισχυρός είναι ο καφές.
Στη συνέχεια προσθέστε το μείγμα σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα.

Ποτίστε τα φυτά. Επιλέξτε μία μέρα της εβδομάδας για να εφαρμόσετε τον αραιωμένο καφέ στα φυτά. Ο καφές μπορεί να είναι αρκετά όξινος, οπότε θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε με φειδώ σε σχέση με το φυσικό νερό μόνο.
Ξεκινήστε με μικρή ποσότητα. Είναι καλύτερα να βάλετε λίγο μείγμα στα φυτά για να δείτε πως αντιδρούν, αν το παρακάνετε, μπορεί το φυτό να αντιδράσει άσχημα. Μπορείτε να αυξήσετε ελαφρώς τη δόση μέχρι να είστε σίγουροι ότι το δέχεται.

Είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζετε το ρΗ του εδάφους, για να μην γίνει  πολύ όξινο για το φυτό.

photos: mostbeautifulpages.com
  πηγή:neadiatrofis.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Ποτίστε τα φυτά σας με καφέ!-KHΠΟΣ
Ποτίστε τα φυτά σας με καφέ!-KHΠΟΣ
http://4.bp.blogspot.com/-69fCHbCPTsA/U0fsDYOr-QI/AAAAAAAAUsA/9eofqFe7utc/s1600/1a4fcc9d3f086d6dfe94e26261518c04.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-69fCHbCPTsA/U0fsDYOr-QI/AAAAAAAAUsA/9eofqFe7utc/s72-c/1a4fcc9d3f086d6dfe94e26261518c04.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/04/kh.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/04/kh.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy