Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε πάντα μια όμορφη λύση για τα λαχανικά και τα ζυμαρικά σας. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μας προσφέρε...
Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε πάντα μια όμορφη λύση για τα λαχανικά και τα ζυμαρικά σας. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μας προσφέρει ένα εξαιρετικό πέστο μυρωδικών για όλες τις χρήσεις.
Υλικά
1 λιαστή ντομάτα
Άνιθο ψιλοκομμένο
Σκόρδο
50 γρ. κάσιους100 γρ. Γραβιέρα (ή άλλο τυρί της
200 ml Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε όλα τα υλικά στο μούλτι εκτός από το ελαιόλαδο. Χτυπήστε ώσπου να γίνουν πολτός.
- Προσθέστε το ελαιόλαδο και ξαναχτυπήστε μέχρι να γίνει μια λεία σάλτσα.
- Τοποθετήστε το πέστο σε γυάλινο βάζο και διατηρήστε το στο ψυγείο.
- Συνοδεύει άριστα ωμά ή βραστά λαχανικά, αλλά και ζυμαρικά.
πηγή: news.gr