6+1 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την δαντέλα

Η αγάπη μας για την δαντέλα είναι διαχρονική Λίγα λόγια για την δαντέλα: Είναι ένα διάτρητο πλέγμα από λεπτές κλωστές η οποία βγ...

dantela




Η αγάπη μας για την δαντέλα είναι διαχρονική
Λίγα λόγια για την δαντέλα: Είναι ένα διάτρητο πλέγμα από λεπτές κλωστές η οποία βγαίνει σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Στο εμπόριο τις περισσότερες φορές το βρίσκουμε σε καρούλι και ξετυλίγετε σαν μια λωρίδα. Τα σεμεδάκια της γιαγιάς μας όμως είναι και αυτά σε μορφή δαντέλας μόνο που τα αγοράζετε σε ξεχωριστά κομμάτια. Την δαντέλα όσο και αν περνάν τα χρόνια την συναντάμε όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Δημιουργεί αμέσως όπου και να την τοποθετήσουμε κάτι το ξεχωριστό.


 

1. Ρούχα
Μπορείτε να τοποθετήσετε δαντέλα στο κάτω μέρος του τζιν για να σπάσετε την μονοτονία του τελειώματος, μπορείτε όμως και να γεμίσετε τα κενά του παντελονιού σας όπως είναι η τσέπες ή διάφορα σκισίματα που υπάρχουν στο τζιν σας. Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε την δαντέλα στις μπλούζες και πιο συγκεκριμένα στην πίσω μεριά από τα μανίκια στο σημείο που ακουμπά ο αγκώνας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αλλάξετε τα πουκάμισα σας αλλά και διάφορα μακρυμάνικα υφασμάτινα ρούχα σας.
1
2
4
2. Τσάντες
Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την παλιά σας τσάντα για να μην χρειαστεί να αγοράσετε μια καινούργια. Μετατρέψτε την παλιά σας σχολική τσάντα στο πιο must αξεσουάρ σας τοποθετώντας στο μπροστινό σημείο της ένα κομμάτι δαντέλα.
Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε δαντέλα για ένα πιο boho στυλ, σε μια χιαστή τσάντα και να αφήσετε την δαντέλα να μετατρέψει την τσάντα σε κάτι πιο παλιό.
6
7
8
9
3. Κουρτίνες
Για να καταφέρετε ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα στον χώρο σας και λίγο πιο girly μπορείτε να τοποθετήσετε κουρτίνες από δαντέλα. Αν όμως θέλετε πλήρη συσκότιση του χώρου, η δαντέλα θα μπορούσε να μπει σαν δευτερεύουσα κουρτίνα από πάνω.
12
4. Βάζα
Αν θέλετε να ανανεώσετε τα βάζα σας μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε δαντέλα σε λωρίδες , να τα τυλίξετε και να τα γεμίσετε με λουλούδια. Ακόμα με την ιδία λογική μπορείτε να φτιάξετε και τις γυάλες σας για να τοποθετήσετε μέσα γιορτινό στολισμό όπως: μπάλες, κουκουνάρια, λαμπάκια αλλά και διάφορα φρούτα όπως ρόδια με μήλα.
13
5. Τable runner
Είναι κάτι διαφορετικό που δεν συναντάμε συχνά. Θα χρειαστείτε τα γνωστά σε όλους σεμεδάκια της γιαγιάς ή αλλιώς δαντέλες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη , αμέσως μετά τοποθετήστε τες στο τραπέζι για να δείτε το μήκος, παίξτε με το σχέδιο του runner σας και μόλις σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα ράψτε τα κομμάτια μεταξύ τους.
14
6. Μαξιλάρια
Θέλετε να αλλάξετε λίγο την μονοτονία του σαλονιού σας; Μπορείτε με λίγα κομμάτια δαντέλας να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό pattern στο μαξιλάρι σας κάνοντας το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον.
15

7. Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Για να μην αγοράσετε καινούργιες χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορείτε να φτιάξετε μονοί σας τοποθετώντας κομμάτια δαντέλας πάνω τους. Ακόμα ένα κομμάτι δαντέλας μπορεί να γίνει από μόνο του ένα στολίδι για το δέντρο σας. 
πηγή:www.sissyfeida.gr
16

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 6+1 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την δαντέλα
6+1 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την δαντέλα
http://www.sissyfeida.gr/wp-content/uploads/2013/11/tn_1384711926189-293x300.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/61.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/11/61.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy