10 έξυπνες ιδέες για ένα super παιδικό δωμάτιο

Δημιουργικές προτάσεις και έξυπνες λύσεις για να μεταμορφώσετε με στυλ τον πιο χαρούμενο χώρο του σπιτιού, το ...


Δημιουργικές προτάσεις και έξυπνες λύσεις για να μεταμορφώσετε με στυλ τον πιο χαρούμενο χώρο του σπιτιού, το παιδικό δωμάτιο.



Δημιουργήστε τον προσωπικό του χώρο! Ένα χώρο όμορφο και χαρούμενο με ανατρεπτικά στοιχεία, που να του προκαλούν την φαντασία, αλλά και να παίρνει μηνύματα μέσα από αυτόν.

10 έξυπνες ιδέες για ένα super δωμάτιο
 
Ο προσωπικός του χώρος σε αυτήν τρυφερή ηλικία πρέπει να είναι όμορφος, γεμάτος εικόνες, ώστε να του ερεθίζει την φαντασία και λειτουργικός, για να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά. 


Ένα sticker – δέντρο μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο καλαίσθητο τρόπο τη ραφιέρα για τα κουκλάκια του. Κρεμάστε τα στα κλαδιά του και έτοιμο το «οπωροφόρο» σας.  

Για τους μικρούς μας καλλιτέχνες, αυτός ο τεράστιος μαυροπίνακας θα φανεί πολύ χρήσιμος.


Το vintage style ταιριάζει πολύ στο παιδικό δωμάτιο. Βάψτε σε μία έντονη απόχρωση την αντικέ ντουλάπα της γιαγιάς και δώστε χρώμα στον χώρο του.


Σχεδιάστε το περίγραμμα ενός σπιτιού περιμετρικά στον τοίχο, πίσω από μια απλή συρταριέρα και δώστε στον χώρο του τρισδιάστατη αίσθηση.
 

Μια εξαθέσια ραφιέρα με λίγη φαντασία μεταμορφώνεται πανεύκολα σε ονειρικό κουκλόσπιτο.
 

Τα γωνιακά ράφια αποτελούν μια πρακτική και έξυπνη λύση όταν ο χώρος του παιδικού δωματίου είναι περιορισμένος  

Η νέα τάση στη διακόσμηση λέγεται μινιμαλισμός. Μην την φοβηθείτε και για το βρεφικό δωμάτιο.
 

Τα παιδιά λατρεύουν τα μικρά καταφύγια. Μια σκηνή δεν θα διακοσμήσει απλά τον χώρο του, αλλά θα του προσφέρει και αυτήν την αίσθηση της απομόνωσης που πολλές φορές έχει ανάγκη.  


Η επιλογή δύο ή περισσοτέρων αποχρώσεων από το ίδιο χρώμα μπορούν να δώσουν Cosy style σε ένα απόλυτα λιτό, βρεφικό δωμάτιο.
 

Τα παιδιά λατρεύουν να σκαρφαλώνουν. Μια απλή αλλά και έξυπνη ιδέα είναι να κατασκευάσετε μια μικρή πίστα αναρρίχησης καρφώνοντας πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια –την οποία έχετε στερεώσει γερά στον τοίχο- κομμάτια ξύλου που όμως πριν θα έχετε λουστράρει.
πηγή: imommy.gr

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 έξυπνες ιδέες για ένα super παιδικό δωμάτιο
10 έξυπνες ιδέες για ένα super παιδικό δωμάτιο
http://3.bp.blogspot.com/-MZwjypWdD6k/Ud_c-GkWxmI/AAAAAAAAPVc/cOHc1R2eFgU/s400/Decorating-ideas-for-kids-room.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-MZwjypWdD6k/Ud_c-GkWxmI/AAAAAAAAPVc/cOHc1R2eFgU/s72-c/Decorating-ideas-for-kids-room.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/07/10-super.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/07/10-super.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy